Cobots Sweden AB växer och söker en säljare

Vår verksamhet grundas i vår expertis och professionalitet i kundmötet. Våra kunder finns i hela Sverige och består av både återförsäljare och slutkunder och vi jobbar aktivt med att öka vår kundbas och även stärka relationen med befintliga kunder.

Som säljare på Cobots arbetar du med kvalitativa säljmöten och är ansvarig för tillväxt och utveckling av våra kundrelationer. Det innebär mycket självständigt arbete där du lägger upp din egen tid samt ansvarar för hela säljcykeln, inklusive försäljning, prissättning, offerter och order. Du arbetar med uppsökande försäljning där du bokar dina egna kundmöten och tjänsten innebär resor där övernattningar kan förekomma. På Cobots står expertisen i fokus, vi har lång erfarenhet av robotintegration, robotautomation, fixturer och kollaborativa robotar och strävar efter att erbjuda våra kunder bästa möjliga service och produkter som verkligen ligger i framkant. Som säljare och del av Cobots får du även arbeta med rådgivning kring hur kundens verksamhet kan dra nytta av och bli mer effektiva genom kollaborativa robotar.

Rollen som säljare
Du säljer kollaborativa robotar och tillbehör och ditt fokus är att erbjuda en helhet som motsvarar kundens förväntningar och behov. Samtidigt som du arbetar för att hitta nya kunder är de långsiktiga relationerna med befintliga kunder en stor del av ditt arbete. Rollen innebär kvalificerad försäljning, med en inledande introduktion av Cobots och nära samarbete med såväl säljare som VD. Resor i tjänsten förekommer.

Vem är du?
Vi söker en driven och kommunikativ säljare med vilja att utvecklas och utveckla företaget. Du förstår kundens behov och vet hur du kan utveckla affären. Du har ett stort teknikintresse, är självgående och stresstålig och ser lösningar istället för problem. För att uppnå våra mål behöver du vara resultatinriktad och professionell och alltid bibehålla en struktur i arbetet.

Du har en teknisk utbildning och vi tror att du tidigare arbetat med försäljning inom tillverkningsindustri, gärna B2B och har minst fyra års dokumenterad erfarenhet av försäljning. Har du arbetat inom robotindustri tidigare är det meriterande, men inget krav. Krav på B-körkort, flytande i svenska och engelska och god datorvana.

Villkor
Heltidstjänst, tills vidare, start omgående. Arbetstider mellan 8.00-17.00, med möjlighet till flex. Flexibel placeringsort, med viss anknytning till vårt huvudkontor i Örebro.

Vid frågor om tjänsten ber vi dig vända dig till andreas.rask@cobots.se, 019-500 07 73.

Vi önskar att du per omgående skickar personligt brev och CV via mail till: andreas.rask@cobots.se då ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan ansökningstiden gått ut. Märk din ansökan med ”Säljare Cobots” i ämnesraden.

Säljare

Sista ansökningsdag: Sök nu, vi intervjuar kandidater löpande

Anställning: Heltid, tills vidare

Lön: Enligt ö.k.