STANDARDLÖSNINGAR

Standardiserade robolösningar med kollaborativa robotar.

Gör er automatisering enkel. Kollaborativa robotar (cobots) är lite mer kompakta robotar som fungerar väldigt bra i små- och medelstora tillverkningsföretag som vill bli mer effektiva genom en mer automatiserad verksamhet.

Beprövade lösningar så att ni kommer igång snabbt.

 Den här typen av robot utför sina uppgifter både flexibelt och med stor precision och har ett brett användningsområde. 

Våra kollaborativa robotar kommer från Universal Robots och är både enkla att integrera i en produktionsmiljö och att samarbeta med. Ni kan också bygga på systemet i framtiden om ni önskar.

Effektiv automatisering och hjälp att nå dit

För att göra det så lätt och prisvärt som möjligt och för att ge er idéer på lösningar har vi tagit fram några standardiserade robotlösningar. Finns det en färdig robotcell som är framtagen och testad i andra verksamheter hjälper det er att kunna komma igång med er automatisering på ett beprövat sätt vilket brukar vara uppskattat och effektivt.

Vi har lång erfarenhet av robotintegration, robotautomation och kollaborativa robotar och kan lova dig bästa möjliga service och produkter som ligger i framkant. Vi kan utöver produkter erbjuda rådgivning kring hur er verksamhet kan dra nytta av kollaborativa robotar och visa exempel på hur vi hjälpt andra att bli mer effektiva genom robotar.

Certifierade specialmaskinbyggare

Vi har ett nära samarbete med många certifierade specialmaskinbyggare och kallar själva våra partners för integratörer. Vi hjälper er gärna om ni önskar hjälp med en speciallösning då vi har väldigt duktiga integratörer utspridda i hela Sverige som har stor vana av komplexa anläggningar med UR-roboten.

Utifrån geografiska fördelar och specialistkunskap inom olika typer av robotapplikationer hjälper vi ofta intressenter vidare till rätt kontakt som även kan ge full support efteråt.

Kort om fördelar med standardlösningar för kollaborativa robotar.

Den här typen av robot utför sina uppgifter både flexibelt och med stor precision och har ett brett användningsområde. Ni kan komma ingång snabbt, vi har i princip färdiga lösningar åt er.

Gör er automatisering enkel
Utvecklingsmöjligheter framåt
Mycket prisvärt
Beprövade lösningar

Kontakta mig