ROBOTARMAR

Vad kan robotarmar hjälpa till med?

Robotarmar kan ni använda på många sätt i er produktion. De är mångsidiga vilket ger ett brett användningsområde. De är säkra i grunden och de samarbetar gärna med era övriga medarbetare.

Hur hjälper vi er med robotarmar?

Genom att automatisera repetitiva, monotona, fysiskt krävande eller farliga uppgifter frigör de din skickliga arbetsstyrka att fokusera på mer komplexa och mervärdesskapande uppgifter. Vi hjälper er i behovsanalys, ger förslag på lösning och ser till att allt funkar såsom det är tänkt.

Affärsutveckling med robotarmar
Universal Robots har sitt eget ekosystem med över 400 certifierade tillbehör och lösningar kallat UR+ till sina robotarmar. Gratis utbildningar för en grund att stå på och mer avancerade utbildningar finns att tillgå. Så det finns verkligen möjlighet till variation och utveckling kring vad produkterna kan hjälpa er med nu och i framtiden.

Säkerhet med robotarmar
Säkerhet är högsta prioritet och våra samarbetsrobotar är konstruerade med avancerad sensorteknologi och inbyggda säkerhetsfunktioner. UR robotar är speciellt utformade för att arbeta tillsammans med operatörer. Öka produktiviteten samtidigt som du håller din arbetsstyrka säker och trygg.

Kom igång snabbt med robotarmar i er produktion
Våra kollaborativa robotar är designade för enkel integration. Oavsett om du har en befintlig infrastruktur eller börjar från början kan våra robotar snabbt anpassa sig till dina produktionslinjer och processer. De är lätta att koppla ihop med annan utrustning och system, vilket gör implementeringsprocessen smidig och problemfri.

Shop robotarmar

Kort om fördelar med robotarmar

De robotarmar vi jobbar med är utvecklade för att kunna hjälpa till i- och integreras i alla typer av tillverkningsmiljöer. Från monteringslinjer och pick-and-place-operationer till förpackning och kvalitetskontroll. Med sin design och användarvänliga gränssnitt är det enkelt att anpassa dem till nya uppgifter när behov uppstår.

Enkel integration
Utvecklingsmöjligheter
Utbildningar gratis
Hög säkerhet

Kontakta mig